Heeze - Hors d'oevre
Aanverwante artikelen
Dat je in Heeze lekker kunt eten is zelfs in Clermont-Ferrand bekend.
Hoewel ze daar voornamelijk verstand van banden hebben, kijkt men elk jaar weer uit naar het oordeel van deze fabrikant als het gaat om lekker eten. Een “Bib Gourmand”, of een ster: Wie ‘m krijgt kan er zeker van zijn dat zijn zaak het daaropvolgende jaar vol zit. Dat we de Michelingids soms ook wel eens met een korreltje zout moeten nemen bleek uit de editie van 2005. Toen de “rode gids” uitkwam was er een positieve aanbeveling voor een restaurant, waarvan op dat moment de muren nog gewit werden en de deuren nog nooit voor culi-liefhebbers waren open gezet. Of de mannen op de foto ooit deze waardering ten deel is gevallen, is ons niet bekend. De foto van Noud Swinkels uit 1966 toont ons in ieder geval drie uiterst geconcentreerde vakbroeders die hun brood verdienen. Weet u het hoe en waarom van deze foto? Uw reacties zijn welkom op onderstaand reactieformulier. |
Reactie plaatsen
Reacties worden geladen...